Holy Trinity Events: het boek dat ik wou schrijven…

0

VAN WE LOVE EVENTS NAAR HOLY TRINITY EVENTS

Net twee jaar terug heb ik het boek We love Events uitgebracht. Ik weet nog dat, toen ik met een Facebookpost dat gloednieuwe boek aankondigde, ik dat met een heel heel klein hartje deed.  Met toch wel heel veel schrik dat mijn boek zou worden afgekraakt. Vooral omdat ik in dat boek een compleet nieuwe aanpak meegaf voor eventmarketing. Een aanpak die weliswaar bestaande marketingwetten respecteerde, maar toch volledig vanuit de eigen ervaring en dus de praktijk vertrok. ‘Wat als de marketeers die aanpak niet pikken?’ spookte er nogal heftig door mijn hoofd.

Maar gelukkig bleken mijn angst en mijn hoofdspoken onterecht.  Wel integendeel,  de verfrissende aanpak, wars van bestaande modellen, sloeg heftig sterk aan. We love Events is intussen aan zijn derde druk toe, en het boek wordt op vele hogescholen gebruikt als studiemateriaal, zowel binnen event- als binnen marketingstudierichtingen.

De vele twitter, facebook en andere berichtjes verjaagden de spoken in mijn hoofd

De vele lieve Twitter, Facebook en andere berichtjes verjaagden de angstspoken in mijn hoofd

Dat succes van mijn eerste boek had nog een leuke nevenwerking: namelijk dat het me heeft overtuigd dat ik kan schrijven, en dat ik daarbij ook wel een boeiend verhaal kan vertellen. Met andere woorden: een tweede boek was dan ook maar een kwestie van tijd.

En die ‘kwestie van tijd’ heeft zich getoond in net iets minder dan twee jaar: het kraakverse boek ligt vanaf volgende week (ergens rond Sinterklaas) in de winkel en is nu  reeds online te bestellen. Ik ben fier op We love Events maar eigenlijk nog fierder op Holy Trinity Events, want dit is echt het boek dat ik wou schrijven.  Veel minder een studieboek -alhoewel er nog altijd een bruikbaar model in zit-, en veel meer een verhalend en vooral inspirerend boek.

Van research naar boek...

Toen was ik nog volop aan het  schrijven. Van research naar boek…

VAN KISS OVER I LOVE TECHNO EN HARRY POTTER NAAR BURNING MAN

Ik heb trouwens echt genoten van het schrijven van Holy Trinity Events.  Niet in het minst omdat het schrijven van dit boek verschillende puzzelstukken uit mijn leven deed samenvallen in een alomvattend eventverhaal. Dat verhaal start voor mij ergens in 1976 bij een optreden van Kiss in Harelbeke en gidst me langs Daft Punk, Harry Potter en FC Barcelona tot bij Amsterdam Dance Event, League of Legends en Burning Man. Het is vooral een persoonlijk verhaal, waarin natuurlijk ook het verhaal van ‘mijn’ love Techno een plaats heeft gekregen. Soms best wel een pijnlijk verhaal maar gelukkig toch met een warm eind.  Kortom Holy Trinity Events is een boek waarin ik mijn passie, ervaring en kennis als eventmanager, marketeer en filosoof volop tot leven heb kunnen laten komen.

DAT BOEK RUIKT GOED, ZIET ER GOED UIT EN LEEST VLOT…

Wat wil je nog meer :-)?  Ik hoop vooral dat je evenveel zult genieten van het lezen van dit boek als ik genoten heb van het het schrijven van dit boek.
Je kan Holy Trinity Events hier bestellen.

My puzzled life

My puzzled life combining passion, knowledge and experience

Share.

Comments are closed.