Over Peter Decuypere

Deze website ‘We love Events’ zal in 2019 verdwijnen en wordt vervangen door www.peterdecuypere.com. Daar vind je dan ook net iets relevantere informatie over mezelf en over mijn keynotes dan hier.  Je kan mijn boeken evengoed via deze website bestellen als via de webshop via peterdecuypere.com 

 

Auteur van de bestseller We love Events en van het pas verschenen Holy Trinity Events
2016 was een ongelooflijk jaar voor Peter Decuypere. Nadat zijn boek ‘We love Events’ verscheen begin 2015 ging dit in geen tijd naar een derde druk toe. Het boek wordt zowel geprezen door eventmarketeers als door marketeers in het algemeen, omdat het een frisse en gedurfde kijk geeft op marketing.

En om 2016 compleet te maken is daar op valreep nog een tweede boek verschenen met de mysterieuze titel ‘Holy Trinity Events.’  Peter heeft in dit boek een radicaal nieuwe methode voor eventmanagement gebaseerd op de combinatie van zijn passie, ervaring en kennis als eventmanager, marketeer en filosoof.  Een echte aanrader om te lezen.  En het boek ziet er dan nog eens fantastisch uit ook!

Keynotespeaker
Waar de keynotes eerst als pure promotie dienden voor het boek, zijn deze intussen uitgegroeid tot performances op zich. In 2015 en 2016 stond Peter meer dan 50 maal op een podium van klein naar alsmaar groter met als voorlopige hoogtepunten een passage in oktober 2015 op Amsterdam Dance Event en op het internationaal gerenommeerde marketingcongres STIMA. Peter Decuypere weet als geen ander entertainment en informatie met elkaar te binden in een boeiende en onderhoudende keynote.

We love Events - Amsterdam Dance Event

Een opmerkelijke ‘We love Events’ keynote in Amsterdam

Eventmanager
Zijn kennis over events heeft Peter Decuypere gehaald uit zijn jarenlange ervaring als succesvol eventmanager. Hij is de founding father van onder meer het bekende festival I Love Techno in Gent en de technoclub Fuse in Brussel. Intussen heeft hij zijn eventbedrijf verkocht en legt hij zich volledig toe op het schrijven van boeken, geven van keynotes en consultancy.

Peter Decuypere houdt de affiche vast van de allereerste I love Techno uit 1995, met de toen nog compleet onbekende Daft Punk

Peter Decuypere houdt de affiche vast van de allereerste I love Techno uit 1995, met de toen nog compleet onbekende Daft Punk

Consultant en docent
Peter Decuypere wordt ook veel ingeschakeld als marketingconsultant voor events en festivals. Hij is onder meer consultant voor  Time Warp,  wecandance , Laundry Day, Summerfestival en Floralien.. Daarnaast is hij ook docent eventmarketing en onderzoeker aan Karel de Grote-Hogeschool Antwerpen en Hogeschool PXL Hasselt.

En om het verhaal compleet te maken, kunnen we nog vertellen dat Peter filosoof is van opleiding…

Eventmanager, marketeer, filosoof, docent, keynotespeaker en auteur… Peter Decuypere is een man van vele werelden die vooral heel veel houdt van events en dat ook heel graag vertelt!

Een dubbel hartje! Na de keynote weet je ook meteen waarom.

Peter Decuypere maakt een dubbel hartje! Na de keynote weet je ook meteen waarom.

Nog meer informatie over Peter Decuypere en contactgegevens
Peter Decuypere op Linkedin
http://www.slideshare.net/pdecuypere
Peter Decuypere op Facebook
Peter Decuypere op Twitter
Peter Decuypere op Instagram
Peter Decuypere via mail peter@weloveevents.be
Peter Decuypere via telefoon: +32 (0)475 71 09 13

Interview Peter Decuypere voor Media Forta
Interview Peter Decuypere in Poppunt

This post is also available in: Engels